Σπίτι με €105,000;

Θέλετε να κτίσετε το δικό σας σπίτι αλλά δεν βρίσκετε μια έξυπνη γρήγορη και οικονομική λύση;

 Η εταιρεία The Ideal Wooden House σας δίνει τη λύση. Έξυπνη, γρήγορη, οικονομική και με εγγυημένη υγιεινή διαβίωση σε μια οικολογική κατασκευή.

 Εγγυημένα δάνεια.

Ενεργειακή απόδοση Α

 Κτίστε στη δική σας γη κατοικία 3 υπνοδωματίων 135 τ.μ. με μόνο €105.000 + Φ.Π.Α. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλες από τον νόμο προβλεπόμενες μελέτες και αρχιτεκτονικά σχέδια. Για όσουν δεν έχουν τη γη, η εταιρεία μας προσφέρει το συγκεκριμένο σπίτι σε μισό οικόπεδο 240τ.μ. με μόνο €170.000 + Φ.Π.Α.

Αντισεισμικότητα:
  Η επιλογή ξύλινων κατασκευών που πραγματοποιούν χώρες με υψηλή σεισμογενή δραστηριότητα όπως η Ιαπωνία και η Αμερική, αποτελέι την έμπρακτη απόδειξη των πλεονεκτημάτων των ξύλινων σπιτιών στην διάρκεια του σεισμού, και την αντιμετώπιση των προβλήμάτων που προκύπτουν από αυτούς. Το πολύ μικρό βάρος των ξύλινων κατασκευών, σε συνδυασμό με τον ψηλό βαθμό ελαστικότητάς τους, έχει ώς αποτέλεσμα να κάνει ποιό ήπια τα δυναμικά της ταλάντωσης του κτίσματος, γεγονός που απομακρύνει τον κίνδυνο κατάρρευσης. Φυσικά, απαραίτητη προυπόθεση είναι να υπάρχουν ορθοί σχεδιασμού κυρίως στους συνδέσμους της Ξύλινης Κατασκευής.

Θερμομόνωση:
  Η Θερμομόνωση ενός σπιτιού καθορίζεται από την θερμοχωρητικότητα των υλικών κατασκευής του, δηλαδή από την ποσότητα της θερμότητας που πρέπει να απορροφήσουν τα υλικά αυτά για να αρχίσει μετά να θερμαίνεται και ο εσσωτερικός χώρος. Το ξύλο έχει μικρή θερμοχωρητικότητα ώς υλικό, σε αντίθεση με τα συμβατικά υλικά, όπως μπετόν και σίδηρο, που έχουν μεγάλη θερμοχωρητικότητα, το οποίο σημαίνει ότι το ξύλινο σπίτι θερμαίνεται πολύ πιο γρήγορα. Σύμφωνα με έρευνες, το ξύλο αποδεικνύεται ότι είναι 9 φορές ποιό μονωτικό από το μπετόν, 700 φορές από το σίδηρο και 2000 φορές από το αλουμίνιο. Στις Ξυλό-Κατασκευές λοιπόν, τα παραπάνω μεταφράζονται σε ζέστη το χειμώνα και δροσία το καλοκαίρι.